pondělí 3. září 2012

Ramu nekupuji



Počasí se na víkend ochladilo, ba i sprchlo. Celkem se mi to zdálo příjemnější než předchozí vedra. Ovšem v neděli odpoledne už se teplé počasí vrátilo, vypadá to že na pár dní. 

Okolnosti kolem tzv. církevních restitucí pěkně popsal ve svém článku známý publicista z řad Apoštolské církve Aleš Franc. Doporučuji si přečíst: K otázce pozadí církevních restitucí. Pěkně od plic se vyjádřil k témuž tématu milionář Zelenka z Mostu zde.


K této informaci, kterou vám jistě televize nesdělí, nemám co dodat, prostě Islanďané uhodili hřebík na hlavičku: Island to udělal správně. Co kdyby se i jiní inspirovali a zkusili to stejně? Možná by bylo brzy po tzv. krizi.

Nad tímto zůstává rozum stát. Margarin Rama má jiné složení v České republice, jiné v Německu a Rakousku. Samozřejmě německá Rama obsahuje více tuku, je prostě lepší. Šejdíři z firmy tlachají o tom, že to odpovídá chuti našich spotřebitelů. Já bych se zeptal: Zjišťovali jste si to? Kde a kdy? Chtěli snad naši kupující margarin s menším obsahem tuku a horší chutí? Kdepak, odpovídám si sám. Takto se dá samozřejmě více vydělat, místo tuku vodu a hotovo. Dělají z nás hlupáky a není proti tomu jiné obrany než takové produkty ignorovat. Článek je zde.


Žádné komentáře:

Okomentovat