sobota 25. srpna 2012

V horku na koupaliště


V pondělí trvalo tropické počasí. Zrušili jsme proto plánovaný výlet a zašli jsme si do lázní v Zábrdovicích. Dopoledne tam bylo málo lidí, cikáni žádní, nebyl problém nalézt vhodnou lavičku, voda v bazénu byla dost studená. Výpadek elektřiny znemožnil pořádání vlnových efektů, rovněž bufet byl ve své činnosti omezen. V úterý slunce tmavou oblohou neproniklo, bylo však nadále velmi teplo. Později odpoledne se vyjasnilo. Ve čtvrtek ráno byla tma a přišla bouřka. To se však rychle rozplynulo a kolem poledne jsme měli opět tropy. V pátek jsme si vyjeli na krátký výlet ven z Brna. Cestování moc příjemné nebylo – v autobuse horko eliminované průvanem z okének. Večer pršelo a zdá se, že víkend bude příjemně chladnější.

Tv pořad Hydepark sleduji pravidelně. Po prázdninové přestávce ho opět spustili. V pátek veřejnost oblažoval moudrostmi Havlův kamarádiček Žantovský. Prázdné floskule, nic než bezobsažné oficiální bláboly. Diváci se sice snažili získat nějaké zajímavější odpovědi, marně. Však mu to také v závěrečném hodnocení spočítali. 

Bojovnice za demokracii v Rusku Pussy Riot v akci. Zmínil jsem se minule, obrázky jsou výmluvné: zde. Video též: zde 

O Sýrii se lže nepřetržitě. Sem tam vyjde na světlo trochu jiných informací. Například zde. Na stránkách tohoto odkazu je další výstižný článek Opona blbosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat