čtvrtek 17. května 2012

Letem internetem


Tak nám zavřeli Ratha. Ať se stalo cokoliv, jsem jen zvědavý, zda se bude mít v lochu tak dobře jako ukrajinská ex kráska Timošenková včetně péče německých lékařů, extra jídla... a také doufám že se EU rozhodně postaví proti stíhání demokratického politika, bude zpochybňovat zacházení s ním a soudní řízení, usilovat o propuštění vězně a hrozit sankcemi vůči ČR. Demokratičtí pisálci se rozepíšou o tom, jak chudáčka bolí plotýnky, televize ho budou ukazovat kňučícího v posteli, německá Angela se okázale distancuje od Prahy, nastane evropský bojkot sportovních akcí v ČR...  Rathovi by měli na oplátku dostat azyl na Ukrajině, stejně jako ho dostali ukrajinští zločinci, pardon demokrati v České republice. 

V Sýrii se prý nedávno konaly volby. Účast 51 %, s přehledem zvítězil blok Národní jednota prezidenta Assada. Naše skvělé zpravodajské kanály si toho samozřejmě nestačily všimnout pro samé tlachy o tom, kolik že Assadovi vojáci zase zastřelili bezúhonných, mírumilovných občanů. Zprávička o volbách je zde.

Tibetský dalajláma se prý bojí o život. Starý duchovní vůdce se zavírá v paláci a obává se činnosti falešných ctitelek, vycvičených čínskými agenty, které se mohou dostat do jeho blízkosti a podat mu jed. Dalajlámu média označují za jednoho z největších duchovních vůdců světa. Jak se ta duchovnost pozná, jak se změří, to ani po letech netuším. Hlavně že to o něm píšou. Dalajláma jezdil i do ČR a na uvítanou si třeli nosy s V. Havlem, to byla věru také duchovní osobnost, takže si oba jistě přišli na své, nejen při tření nosů. O dalajlámových starostech se dočtete zde.

Na co na všechno nepřijdou vědci. Dinosauři pro nás představují něco strašlivého, stačí si vzpomenout na barevné hollywoodské trháky. Nyní se dovídáme, že nejen byli obrovští, ale ti býložraví prý tak hrozně prděli, že svými plyny způsobili před 200 miliony let globální oteplení. Bakterie v trávicím traktu těchto monster působily obrovskou produkci metanu podobně, jako je tomu v menší míře u dnešního dobytka. Všichni dnešní přežvýkavci ho vyprodukují mezi 55 a 110 miliony tun ročně. No, že do toho zatím nezapočítali také lidskou složku – těch sedm miliard lidí jistě vyprodukuje také hezkých pár tun plynu. Že by tu byl další důvod pro omezení světové populace? Článek o dinosaurech je zde

Žádné komentáře:

Okomentovat