čtvrtek 24. května 2018

Tento týden

Od minulého čtvrtka do neděle jsem čas trávil v Ivanovicích na Hané. Bylo mi tam dobře. Vyšel jsem si k rybníku i jinam, věnoval jsem se práci, neboť tam mám velký display a scanner, takže se tam dobře pracuje. Léky jsem si vzal s sebou. Mohu už jíst celkem cokoliv, záleží na tom, jak se cítím. Jsou chvíle, kdy se mi zdá, že chuť se vrací, potom zas jsou chutě hrozné. Jídlo nebo pití se zdá odporně hořké či kyselé a konzumace je také odporná. Vždy provádím medikaci Aulinem a léky proti bolesti a nevolnosti. Po jejich přijetí nastane zlepšení. Samozřejmě mám vždy opioidní náplasti. Odpoledne v pondělí jsem se cítil výborně. Krk úplně volný, jíst mohu zcela bez obav, co bude následovat. Co však chybí, je chuť pokrmu, zatím je to velmi ubohé. Doufám, že to vydrží, že nenastane třeba zítra nějaké omezení a že chuť se časem obnoví. Zdá se, že nastává dobrý cesta. 

V úterý jsme měli setkání spolužáků ze střední školy. Sešli jsme se v bytě jedné bývalé spolužačky. Byt to byl veliký, měla tam velkou krásnou knihovnu, ale šlapat po točivých schodech do třetího patra není nic příjemného. Byli jsme jen tři, povídali jsme si, zjistil jsem že oni dva toho mají více společného z pobytů na Vysočině. Tak jsem se časem zvedl a rozloučil se. Odešel jsem bez bundy a přišel jsem na to až u Dětské nemocnice. Musel jsem jet zpět, ale v bytě nikdo nebyl, musel jsem čekat před domem, naštěstí jen chvilku, už přišla. Tak jsem si bundu vyzvedl a jel domů.


Můj švagr, velmi dobrý advokát, ruší svou praxi. Z jeho kanceláře si mohu odstěhovat nějaký nábytek, starší typ scaneru, a další různé věci. Za to švagrovi pomáhám s vyklízením kanceláře. Je to pro mě velmi únavné, ale stojí mi to za to. Švagr prodal své volvo a ponechal si jen Kiu Sportage. Přijel pro mě na Francouzskou, jeli jsem do kanceláře a plnili pytle dokumenty k odvozu do sběrny papíru. Z dokumentů jsem si schoval spoustu igelilových obalů, spousta jich však šla s papírem do sběru. Po návštěvě sběrny jsme jeli do jejich domu v Soběšicích na oběd. Tam jsem si odpočinul v příjemném prostředí. Pak mě zavezli domů a slíbili dovézt tašku, kterou jsem v kanceláři nechal. Já jsem mezitím dotáhl skener na Křenovou do počítačové firmy, kde mi slíbili sehnat potřebné kabely. Také jsem vyzvedl manželce nákup v Oriflame, jež se nacházi u hlavního nádraží v domě Letmo.

Žádné komentáře:

Okomentovat