sobota 14. dubna 2018

Jaká vlajka na radnici?




Brněnský primátor dal vyvěsit na radnici cikánskou vlajku. Tím mě nanejvýš znechutil. Proč cikánskou? U nás může viset jen vlajka moravská. Když cikánská, tak i každá jiná menšina se toho může domáhat. Pokud půjdu k volbám, tak toto je dostatečný důvod volit někoho jiného.



starší foto z brněnské radnice

Poslouchal jsem ve zprávách, jak se naše vládní strana rozplývá blahem nad nočním zásahem Američanů a jejich nohsledů v Sýrii. Těm bylo vše předem jasno – Asad má nějaké zvrhlé zájmy – chemicky masakrovat své obytelstvo. Takže ho musíme potrestat. Jednak co má kdo zasahovat vojensky v cizí zemi, i když se mu nelíbí její režim? Jednak nevěřím že by syrský president něco takového udělal. Na to je tam dost islámských teroristů a provokatérů placených právě USA a jejich spojenci. Kdo vlastně rozvrátil Sýrii?

Sledoval jsem také v TV pořady o Hitlerově propagandě a tajných německých zbraních. Mohou tvrdit o Hitlerovi cokoli. Málokdy se však někdo zmíní o tom, kdo ho financoval a vlastně tak umožnil jeho kariéru. Zesměšňovat nacistické propagandistické metody moc cenu nemá, dělali to profesionálně a můžeme se jen zeptat, co se dělá dnes? Není všude samá reklama a propaganda, vnucování mýtů veřejnosti k věření a pod.? Pokud jde o zbraně, měli Němci málo času a handicap ve výzkumu způsobený pomínkami Versailleského míru. Nicméně leccos vyvinuli a správně bylo ukázáno, jaká rvačka se mezi válečnými vítězi strhla o německé odborníky a jejich plány. Konečně veškerý kosmický program USA, Francie a Ruska souvisel se německým výzkumem. Stejně tak atomová bomba.

Žádné komentáře:

Okomentovat