středa 25. dubna 2018

Není nad „vyspělé západní demokracie“

„Pokud toto nestačí, abyste zvedli zadek a zaregistrovali, jak nechutně zkorumpovaná a morálně upadlá britská elita skutečně je, pak už vás k tomu nepřiměje nic.“ Tak končí článek, jehož  překlad zveřejnil  zvedavec.org. No, jen si to přečtěte v článku „Investiční firma manžela Theresy May se napakovala na bombardování Sýrie“. Jsem zvědav, jak budou věch hodnotit všlijaci ti naši mudrlanti v České televizi i jinde. No, to je vtip. Ani to nevezmou na vědomí. Budou pořád ukazovat rozhodnou T. May, jak vykřikuje o zločinném Asadovi a potřebě ukázat mu co proto. No, já již vím zcela jasně, co za tím je. A ti ubožáčtí Britové podporují svoji skvělou premiérku. Inu, vyspělá západní demokracie. Konečně, není to poprvé a jen doslova blbec jim může věřit.

Na ČT24 hovořili v úterý večer na téma byty. Zástupce nájemníků (jméno jsem zapomněl) mluvil rozumně. K tomu bych dodal. Byty se staví i ve středu Brna, zrovna třeba zde na Francouzské. Ale pro obyčejné lidi jsou nedostupné. V tomto vládní politika nic rozumného neřeší. Město se stará jen o bydlení cikánů. Smutná bilance. Uvidíme v novém období, zda se něco změní.

Jak čtu zprávy, z USA se ozývá: Asad musí odejít. Samozřejmě, o nic jiného raketovým útokem nešlo. Doufám, že Rusko Sýrii dobře vybaví, aby se mohla proti mírotvorcům z USA a jejich nohsledům reagovat.


Žádné komentáře:

Okomentovat